ik steun mijn goede doel

23.11.2020 · #inspiratie

In samenwerking met tal van goede doelen richtte Give a Day het platform 'Ik steun mijn goede doel' op: een breed gedragen fondsenwervingscampagne, om het mooie werk van Music for Life de afgelopen jaren verder te zetten. Want samen maken we het verschil. Samen zetten we de mooie verhalen van de organisaties verder. Samen komen we in actie.

Door de coronacrisis ziet een gemiddeld goed doel of vereniging 30 tot 80% van zijn inkomsten verdwijnen. Dit zorgt ervoor dat heel wat goede doelen en verenigingen hun warme projecten moeten afbouwen of zelfs geheel stopzetten.

Dit landelijke initiatief werd opgestart om de bewogen tijden te verzachten en het breder publiek te activeren om verenigingen en goede doelen te steunen via een zelf te kiezen coronaproof inzamelactie of rechtstreekse donatie. In dat opzicht nemen ze de fakkel over van de Warmste Week.

Niet onbelangrijk: al het geld gaat rechtstreeks naar de verenigingen. De organisatie is geen tussenpersoon in de geldstromen en zij vragen geen financiële bijdrage. Nu niet, later niet.

Je kan een zelf gekozen actie registreren via het platform iksteunmijngoededoel.be, en jouw actie koppelen aan een goed doel naar keuze.

iksteunmijngoededoel.be