win één jaar cultuur

07.09.2023 · #cult! #the next fifty

Naar aanleiding van de campagne 'mijn cultuurhuis' lanceert cult! een wedstrijd voor alle cultuurliefhebbers. De winnaar krijgt namelijk één jaar gratis cultuur in hun favoriete cultuurhuis cadeau.

waarom?

Voor heel wat cultuurhuizen staat het nieuwe cultuurseizoen voor de deur. Tijd om ook de campagne 'mijn cultuurhuis' verder te zetten. Dat doen we niet zomaar: cult! lanceert een wedstrijd op de campagnewebsite om één jaar gratis cultuur te winnen.

Eén gelukkige vogel kan daardoor in hun favoriete cultuurhuis (uit het netwerk van cult!) een jaar gratis cultuur beleven. Deel de wedstrijd verder via jullie eigen kanalen en wie weet komt de winnaar bij jullie over de vloer.

hoe werkt de wedstrijd?

cult! schenkt aan 1 winnaar het equivalent van een jaar gratis cultuur. De prijs bestaat uit een pakket van tickets of een waardebon voor activiteiten in een cultuurhuis naar keuze dat lid is van cult! De prijs heeft een maximale waarde van 400 euro. Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met vrijdag 22 september, de winnaar wordt verwittigd op dinsdag 26 september. De prijs is op te nemen tussen 01/10/2023 en 31/08/2024.

Deze campagne is een samenwerking tussen cult! & UiTinVlaanderen en kunnen we realiseren dankzij de steun van de Vlaamse overheid en de spelers van de Nationale Loterij.

 

win één jaar gratis cultuur