welkom in ons netwerk, CC De Biekorf

25.01.2021 · #cult!

Het grootste podium van Vlaanderen en Brussel is weer een beetje groter geworden: CC De Biekorf in Lebbeke komt ons netwerk versterken. Van harte welkom bij cult!

CC De Biekorf in Lebbeke is een cultuurhuis met vele mogelijkheden. Samen met de bibliotheek en de academie voor muziek, woord, dans en beeld, vormt CC De Biekorf het cultuurerf in Lebbeke met een mooie binnentuin die bestaat uit een speeltuin en een vlindertuin. Het cultuurhuis bestaat uit verschillende zalen die op allerlei manieren worden ingezet. Zo wordt de podiumzaal gebruikt als vlakke zaal, als kleine zaal met 250 zitplaatsen, maar ook als grote zaal tot 686 zitplaatsen. Naast de terraszaal, vergaderzaal en congreszaal beschikt het cultuurhuis ook over een Cultuurcafé waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

CC De Biekorf is een polyvalente ontmoetingsplaats in het centrum van Lebbeke. Hier kan jong en oud genieten van een ruim en toegankelijk aanbod van voorstellingen, concerten, sociaal-culturele events, lezingen, creatieve workshops, vormingen...  en kunnen verenigingen, particulieren en professionelen gebruik maken van een uitgebreid, multidisciplinair zaalaanbod.

CC De Biekorf