welkom De Wattenfabriek & CC de Steenoven

16.10.2023 · #cult!

Het netwerk van cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel is weer een beetje groter geworden: De Wattenfabriek en CC de Steenoven komen ons netwerk versterken. Van harte welkom bij cult!

De Wattenfabriek

De Wattenfabriek is een (t)huis voor cultuur en jeugd in Herzele. In deze oude fabriek in het centrum van de gemeente maakten ze vroeger watten. Vandaag is ze omgetoverd tot een prachtige thuis voor de academie, de bibliotheek, de diensten cultuur, jeugd en toerisme en verschillende polyvalente zalen.

In De Wattenfabriek worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, gaande van (auteurs)lezingen, tijdelijke tentoonstellingen, cultuurweken voor scholen tot kleinere theater- en filmvoorstellingen.

ontdek De Wattenfabriek

 

CC de Steenoven

CC de Steenoven brengt al meer dan twintig jaar een mooi en gevarieerd cultureel aanbod voor jong en oud, voor elk wat wils. Het CC team van Herzele programmeert en organiseert niet alleen film-, theater en muziekvoorstellingen, ze ondersteunen ook de bezoeker, de artiest en de verenigingen. Verbinding en ontmoeting stimuleren, dat is wat CC de Steenoven doet en graag doet! Ook voor de scholen biedt het cultuurcentrum elk jaar een sterk programma met een goede mix van film en theater.

ontdek CC de Steenoven