doorverkoop van tickets

laatst aangepast

#zakelijk #publiek

Cultuur- en gemeenschapscentra worden regelmatig geconfronteerd met de online doorverkoop van Belgische tickets op een Nederlandse website. We stelden een dossier samen om cultuurhuizen te helpen op een efficiënte manier te reageren.

Nog steeds krijgen cultuur- en gemeenschapscentra regelmatig te maken met de illegale doorverkoop van tickets op een Nederlandse website voor voorstellingen die geprogrameeerd zijn in hun cultuurhuis.

Met cult! brachten we het jurdisch kader in beeld en formuleerden we enkele concrete tips en tricks, toegepast op deze case.  De info in het dossier helpt jou op een efficiënte manier te reageren.

Is jouw cultuurhuis lid van cult!?

Contacteer ons en we bezorgen jou het dossier.

Vraag het dossier op

cult! vzw is zorgvuldig als het gaat om informatie en antwoorden die het zelf geeft of die het krijgt van experten en partners op wie het een beroep doet. cult! streeft er naar steeds zo goed en correct mogelijke info te geven. cult! kan echter niet garanderen dat de informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kan er aan de informatie op deze website en aan eventueel advies  per mail of telefoon geen rechten worden ontleend.