Op zondag 28 mei is het tweejaarlijks woordenloos theaterfestival Flavoria weer onder ons. Op een wandelparcours door onze ‘grote open tuin’ – wat Linkebeek toch is – willen we jou verassen met animatie in klank en beeld.

Woordloos straat-theater-festival, georganiseerd door 'BEEcause' (structureel overlegplatform waarin de 3 cultuurhuizen van Linkebeek over de taalgrenzen heen samenwerken met als doel gemeenschapsvorming te stimuleren). Via een wandeling doorheen het prachtige Linkebeek worden de deelnemers op een aantal mooie plekken verrast op animatieacts, verzorgd door het Alibi Collectief. 

Aan de hand van een wegbeschrijving in 4 talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits) volgen de bezoekers de wandeling en passeren ze tal van woordloze acts.

Om 18u worden de deelnemers verwacht op een slotevent in Huize Lismonde. Daar worden ze vergast op een gratis optreden van ‘Les Confrères de Saint Lazaire’ en kunnen ze verpozen bij een hapje en een drankje  en napraten over de geanimeerde wandeltocht.

FLAVORIA is een gezamenlijke organisatie van BEEcause. Dit is een structureel samenwerkings-platform tussen GC de Moelie, de Cultuurraad Linkebeek, het Alibi Collectief, Hoeve Holleken (gemeentelijk CC), Huize Lismonde (gemeentelijk kunstencentrum) een aantal vrijwillige medewerkers en het gemeentebestuur.

Over de taalgrenzen heen poogt GC de Moelie op zeer regelmatige basis gemeenschapsvormende projecten te organiseren om het leuk samenleven te Linkebeek te stimuleren.