Met De Jazzontspooring zet CC het SPOOR jazz in de kijker via educatie en diverse programmatie. Ze trekken naar het jeugdhuis, de bib, naburige gemeenten en kapellen. Er is een educatief traject voor nieuw talent en plaats voor nieuwe namen en wereldtop.

Met gitaarlegende John Scofield strikt De Jazzontspooring opnieuw een jazzicoon. Cubaans pianist Harold López-Nussa en Israëlisch saxofonist Oded Tzúr leggen de lat ook op de festival-dag zeer hoog. De rijkdom aan stijlen met invloeden uit de hele wereld zien we terug bij het Belgische toptalent dat de affiche kleurt. Macondo Trio, M.CHUZI, Sara Salvérius, Wajdi Riahi Trio, Anneleen Boehme, Zonzo Compagnie, KVR … zorgen in Harelbeke én bredere regio voor heerlijke jazzavonden.

Het nieuw project met jong jazztalent o.l.v. Frank Deruytter geeft de toppers van morgen een podium. Tanja Veerkamp stelt nieuw werk tentoon en met Maarten Weyler duiken we dieper in de jazz. Een docufilm over John Scofield maakt het ‘plaatje’ compleet.

Nieuwe namen én wereldtop. Op diverse locaties en in al zijn vormen. De Jazzontspooring garandeert een najaar vol schitterende jazz!