Beyond the Edge' een nieuwe productie voor jongeren tussen 13 en 23 jaar van Piet Van Dycke die in Limburg gemaakt zal worden onder de vleugels van fABULEUS, de cultuurcentra van Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Maasmechelen, Lommel, Tongeren en HETLAB.

waarover het gaat

Choreograaf/circusmaker Piet Van Dycke is nog maar 26 jaar, maar al een gekende naam in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe productie Beyond The Edge zal een groep jongeren bewegen en balanceren over een grote installatie van ladders. En misschien hoor jij daar binnenkort wel bij.

Voor het project Beyond the Edge zoeken wij Limburgse jongeren (m/v/x) tussen 13 en 23 jaar die bezig zijn met parkour, circus, dans, acrogym, taekwondo of andere uitdagende sporten.

Beyond the Edge is een project van de cultuurcentra van Maasmechelen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Tongeren, HET LAB/Krokusfestival en fABULEUS i.s.m. Circuswerkplaats Dommelhof en Passerelle.

premiere

Beyond the Edge gaat in première op vrijdag 23 februari 2024 in CC de VELINX in Tongeren. Tot dan zijn er ongeveer 50 repetitiedata. Het volledige repetitieschema vind je hier