Hoe verkoop je het verhaal van jouw project of praktijk op een heldere manier? Hoe spreek je er ook mogelijke partners mee aan? Hoe zorg je voor een ijzersterke eerste indruk? Werk op woensdag 21 april 2021 jouw grensverleggende pitch uit.

cross-over van een artistieke en ondernemende blik

In deze interactieve workshop laten theatermaker Salim Haouach en ondernemer Hassan Al Hilou jou samen met andere ondernemers van binnen én buiten de cultuursector een pitch uitwerken. Je zoekt samen uit hoe jullie elkaar — vanuit je eigen invalshoek en je eigen waarden — kunnen versterken. Wat neem je mee? Een persoonlijke, heldere én waardevolle pitch. En … een nieuw netwerk.

Salim Haouach is regisseur, acteur, radiocolumnist en artistiek directeur van Ras El Hanout, een Molenbeeks theatercollectief, dat staat voor de culturele ontwikkeling en uiting van de diversiteit in België. Hij stond onder andere op de podia van de KVS en het Kaaitheater. Vanuit zijn podiumervaring helpt hij je aandacht te hebben voor de juiste woorden, én een aangepaste non-verbale communicatie.

Hassan Al Hilou startte op 15-jarige leeftijd als ondernemer en is een veelgevraagd keynote speaker, onder andere voor VOKA, VDAB, Unizo, European Council, VUB … Hassan kijkt mee naar jouw pitch vanuit de blik van de bedrijfswereld.

Deze workshop is een unieke cross-over van een artistieke én ondernemende blik. Je werkt zowel een geschreven als een gesproken pitch uit.

waar?

Online.
Je krijgt de dag voordien een link naar de sessie.

voor wie?

Voor startende, creatieve en andere ondernemers en cultuurmakers die met een straffe pitch ook partners uit andere sectoren willen aanspreken, of nieuwsgierig zijn naar een samenwerking.