Je komt er ongetwijfeld mee in aanraking: costings, onderhandelingstechnieken en partage. Wil jij meewerken aan een algemeen kader voor costings? Deel je graag je eigen ervaringen uit het werkveld om zo collega's te helpen? Kom dan naar de eerste werkgroep over costings op 15 februari.

wat?

Naar aanleiding van de zomerbevraging blijkt dat er heel wat vragen bestaan over costings en partage. Er rijst ook een grote nood aan ondersteuning, solidariteit en good practices. In deze werkgroep buigen we ons eerst en vooral over costings. Met cult! willen we een algemeen format uitwerken voor costings waarbij we concrete tips geven hoe die aan te pakken. Jouw ervaringen zijn hierin onmisbaar.

Wil je graag meebouwen aan de kennisversterking van het netwerk? Dit is jouw uitgelezen kans.

voor wie?

Heb je al wat ervaring met costings en partage? Ben je lid van het netwerk van cult!? Dan ben jij de geknipte persoon om hieraan deel te nemen. We hebben jouw feedback nodig om de tools zo goed mogelijk op jullie af te stemmen. Het maakt dus niet uit welke functie je hebt of hoe groot jouw cultuurhuis is. Alle stemmen zijn hierin belangrijk.

waar & wanneer?

Afspraak op kantoor van cult!, Cellebroersstraat 16B 1000 Brussel.