Je wil voor een cultureel project aan de slag met een lokaal bedrijf. Jammer genoeg geraak je niet voorbij de voicemail. Of je zoekt als ondernemer een innoverende insteek voor je HR-afdeling, en bent op zoek naar een creatieve blik. Klopte je al op de deur van die theatermaker een straat verder?

Wat als we eens van gedachten wisselen …

Op 16 en 22 juni 2021 neemt OP/TIL jou samen met spelers uit de cultuursector én de ondernemerswereld mee langs een verbindend parcours in de Gentse binnenstad.

op zoek naar een waardevolle match

Je wandelt per 2. Zin in avontuur? Vertel ons wie je bent, en wij koppelen je aan een wandelpartner. Zo maak je ook kans op een vip-date. OP/TIL zorgt voor 5 vips: spelers uit de cultuursector, én de ondernemerswereld. Of, je brengt zelf een date mee.

Je vergroot niet alleen je netwerk, we tillen ook jullie gesprek onderweg op. Op het einde van het parcours ben je rijker, vol van frisse inzichten en klaar voor waardevolle uitdagingen.

praktisch

OP/TIL ontvangt jou bij het creatieve bureau Dift, op Dok Noord (op wandelafstand van het treinstation Gent-Dampoort). Een uitgestippeld parcours op papier gidst je langs waardevolle plekken en verhalen. De wandeling eindigt bij Masala vzw aan de Brugse poort.

Je luistert naar een persoonlijk ondernemersverhaal, leert de waarden van een groot bedrijf kennen, of krijgt tips om meer waarde te creëren, samen met die andere sector. De verhalen krijg je in beeld of audio. Of je krijgt ze live te horen. Tip! Breng oortjes of een koptelefoon mee, en zorg dat je smartphone opgeladen is.

Duik in straffe verhalen, pik grensverleggende tips op en leer hoe je jouw sterktes inzet in een samenwerking. En wie weet, bedenk je wel een vernieuwend idee voor cocreatie.

Wanneer?
Woensdag 16 juni of dinsdag 22 juni 2021.
Telkens tussen 9.00 u. en 16.00 u.
De wandeling duurt maximaal 2 uur (6 km)

Waar?
De Gentse binnenstad.

Voor wie?
Voor cultuurmakers en ondernemers die over het muurtje willen kijken.

Door wie?
Een cocreatie van OP/TIL en PraktischWILD (praktischwild.be)

ontdek op het parcours de blik van:

Bert Pieters (creatief bureau Dift), Sophie De Somere (ONBETAALBAAR), Pauline Verhaest (Blommm), Laura Van Wingen (KunstBaan), Nicolas Bearelle (REVIVE), Tanguy Van Quickenborne (Justastone Group), Bilal Abbas (Masala vzw), Rozemarijn De Keyser en Tim Vanheers (Artshizzle) … en andere spelers uit de cultuursector en de ondernemerswereld.

Verbindende partners: CultuurloketUnizo GentGentrepreneurerovMinus OneAmuseeVousCultuurregio Leie Schelde