Vrijwilligers zijn voor veel organisaties van levensbelang. Een goede communicatie speelt een cruciale rol om nieuwe vrijwilligers aan te trekken, die bovendien passen bij je organisatie. Maar welke boodschap moet je brengen om hen te overtuigen? En welke communicatiekanalen gebruik je het best? Op 31 maart en 28 april organiseert VVBAD de online vorming vrijwilligers aantrekken met straffe communicatie.

In deze interactieve opleiding krijg je de tips en tools die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

Het lesmateriaal wordt verspreid over twee halve dagen. Tussen beide sessies zal je als deelnemer opdrachten en oefeningen krijgen om mee aan de slag te gaan.

lesgever

Delphine Van Belleghem (33) is social media freelancer en communicatietrainer. Ze studeerde sociologie, 'sociale media consultancy' en Digital Business en zet haar kennis elke dag in de praktijk voor klanten zoals Avansa, NGO Solidagro, Light for the World, Europass, Epos vzw, etc. In de podcast Jouw verhaal · Digitaal geeft ze communicatieadvies en inspiratie voor social profit organisaties en duurzame bedrijven.

praktisch 

Prijs:

De prijs bedraagt 270 euro voor VVBAD leden en 350 euro voor niet-leden. 

Nog geen lid van VVBAD? Je wordt al persoonlijk vanaf 47 euro per jaar. Ontdek de lidmaatschapsvoordelen en tarieven hier

Lesmomenten: 

  • donderdagvoormiddag 31 maart 2022 - van 9u30 tot 12u30
  • donderdagvoormiddag 28 april 2022 - van 9u tot 12u30

Waar: Online via zoom