cult! organiseert studio futuur. Een digitaal atelier waar we gedurende drie online sessies met een diverse groep cultuurprofessionals uit Vlaanderen en Brussel de toekomst van cultuurhuizen vormgeven en mogelijke toekomstscenario's uittekenen. Dit traject is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

Wil je mee praten, denken en doen tijdens een kort traject met cultuurcollega’s? Werk je in een cultuur- of gemeenschapscentrum als programmator, publiekwerker, communicatiemedewerker, technisch verantwoordelijke, coördinator of directeur? Heb je veel ervaring of kom je net met frisse blik piepen?  

Dan ben jij welkom in onze studio futuur. Gedurende 3 online sessies maken we met een diverse groep cultuurprofessionals uit Vlaanderen en Brussel de handen vuil in dit digitaal atelier: we pakken de grote uitdagingen van het moment aan en geven vorm aan de toekomst. Aan de hand van trends, trendbreuken en sterk veranderende wereldbeelden ontwikkelen we samen enkele nieuwe scenario’s voor de toekomst van cultuurhuizen. Deze input nemen we mee naar forum futuur, het online debat van cult! op 25 maart, en naar onze netwerkdag op 17 juni. 

Dit traject is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

concreet

Wie: max. 15 deelnemers, werkzaam in een cultuur- of gemeenschapscentrum 

Wat: 3 online sessies + online debat 

Wanneer: Donderdagen 25/2, 11/3 en 6/5, telkens van 14u tot 16u30 + forum futuur op dinsdag 30/3 

Prijs: gratis - inschrijven is niet meer mogelijk