Op 7, 8 en 9 december 2021 organiseert publiq hun jaarlijkse publiqForum.

Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven, en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap, rond cultuureducatie, online aanbod, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Praktijkgericht, duidelijk, door en voor mensen die dagelijks met onze diensten en producten werken, of er nieuwsgierig naar zijn.

Kortom, helemaal publiq, en dit jaar opnieuw volledig digitaal.

Op 7, 8 en 9 december 2021 neemt publiq je mee door onlinesessies vol inspiratie, tips & tricks, ontmoeting en interactie.

Verwacht een programma vol ervaringsdeskundigenlokale en laagdrempelige cases en verhalen die net dat stapje verder gaan. Met nadien steeds de mogelijkheid om vragen te stellen, in dialoog te gaan met de sprekers of deel te nemen aan een gemodereerd uitwisselingsmoment in kleine groep.

Sluit de sessie af met nieuwe inzichten, tools en contacten om direct in te zetten in je eigen praktijk. Geen saaie zoomsessies maar een écht ontmoetingsmoment met collega’s en sprekers, een persoonlijke aanpak en maatwerk!