Op donderdag 7 oktober 2021 veroorzaakt OP/TIL opnieuw opschudding. Op die dag verruimen zij jouw blik met hun jaarlijks inspiratie- en netwerkevent OP/HEF rond het thema ‘vol van waarde’.

vol van waarde

Hoe kunnen cultuur en economie elkaar vinden? Wat kan een cultuurmaker, een kunstenaar, een sociaal-cultureel werker, de directeur van een museum … leren van een CEO? En omgekeerd. Wat als een bedrijfsleider zich laat voeden door die andere wereld? Wat is het economisch potentieel van de creatieve en sociale sector?

Voor OP/HEF 2021 doet OP/TIL stof opwaaien met inspirerende samenwerkingen, wisselwerkingen of samensmeltingen tussen de ondernemerswereld en de cultuursector. De sprekers? Op het programma staan alvast Piet Colruyt en Yasmien Naciri.

OP/TIL maakt kabaal rond succesvolle verbindingen. Hun doel? Cultuurmakers opschudden om met hun eigen ondernemerschap aan de slag te gaan én ondernemers beroeren met de optillende waarde van cultureel kapitaal.

cultuur maken, samen met andere sectoren

Met de kennis van nu, kijkt OP/TIL elk jaar, samen met jou naar de toekomst. Wat is de uitkomst van onverwachte combinaties? Hoe werk je als cultuurmaker samen met andere sectoren? Hoe zet je de kracht van cultuur in? En hoe zorg je voor een verbindend resultaat?

een jaarlijks ritueel

OP/HEF is hun jaarlijks ritueel. In 2021 hadden ze het over ‘grip op het ongewone’. Dat leverde hen deze optillende ingrediënten op. Met OP/HEF bieden ze je een andere kijk. En nieuwe inzichten. Om zo je culturele praktijk op te tillen.

Verleg mee je grenzen tijdens hét inspiratie- en netwerkevent voor cultuurmakers met lef.