Ben jij een cultuurmaker met lef? Hou je van samenwerken en verbinden? Over de grenzen van sectoren en disciplines heen? Schrijf je dan in voor het event OP/HEF van onze partner OP/TIL.

OP/TIL stimuleert cultuur in alle richtingen en daagt cultuurmakers uit tot onverwachte samenwerkingen en uitdagende cross-overs.

Met OP/HEF wil OP/TIL jaarlijks culturele en andere grensverleggers samenbrengen. Voor de eerste editie rond het thema ‘grip op het ongewone’.

Een virus beheerst ons dagelijks leven. Gewoon werd ongewoon. Het onbekende duiden en aantonen tot welke meerwaarde dit kan leiden. Dat is het inhoudelijke kader voor deze eerste editie. OP/HEF plaatst verrassende visies en ongewone samenwerkingen centraal.

Met inspirerende sprekers, best practices, verdiepende gesprekken en nieuwe ontmoetingen. Mét onder andere Caroline Pauwels, Angelo Vermeulen en Hind Eljadid.

Waar? De Hoorn, Sluisstraat 79 , 3000 Leuven
Wanneer? Donderdag 8 oktober 2020 van 10.00 u. tot 17.00 u.

OP/TIL ontvangt je graag live in Leuven. Dwingt corona om het anders te doen? Dan nodigt OP/TIL je uit voor een online alternatief.