Socius, Faro, De Ambrassade en publiq organiseren van 14 tot 18 juni de vierde editie van De Communicatiekliniek, dit jaar volledig online. Verwacht een waaier aan praktijkgerichte sessies rond actuele communicatiethema’s, gebracht door de allerbeste en meest ervaren sprekers. Wie inschrijft kan achteraf alle sessies herbekijken.

Je had het vast niet verwacht, maar de vierde editie van de Communicatiekliniek wordt anders dan anders. ’t Is te zeggen: alles wat je goed vond aan de vorige edities hebben we uiteraard behouden. Zoals: de uitgesproken praktijkgerichte benadering van een waaier van actuele communicatiethema’s, gebracht door de allerbeste en meest ervaren sprekers, ruimte voor interactie én dat alles aan een vriendelijke prijszetting. ‘We’, dat zijn de vereende krachten van De AmbrassadeFAROpubliq & Socius.

‘Wat is er dan anders dan anders?’, wil je weten. De Communicatiekliniek gaat digitaal, en vindt gespreid over vijf dagen plaats. Met telkens een sessie in de voormiddag en een in de namiddag. Bovendien bestaat elke van die sessie uit twee delen. Starten doen we met het verhaal van een expert, die inzichten en ervaringen met je deelt. Na dat eerste deel krijg je antwoord op al jouw vragen.

En zo komt de Communicatiekliniek echt tegemoet aan jouw concrete communicatievragen en -noden. Want één ding is zeker: wie ‘in de communicatie zit’, is nooit echt klaar met leren. Bovendien zijn alle sessies ook na afloop nog een tijdje te bekijken.

Je zit met andere woorden op rozen. Schrijf je vandaag nog in, en verzeker jezelf van een plekje in onze kliniek.