Save the date: op 27 maart van 10u tot 14u30 organiseert de kerngroep van cult!-circuit, cult! en VI.BE een open kerngroep: na een mooie start van twee jaar kijken we in eigen boezem onder de deskundige leiding van Ken Veerman. Bepaal jij mee de toekomst en richting van het cult!-circuit?

wat?

De kerngroep nodigt enthousiaste muziekprogrammatoren uit voor deze open & strategische kerngroep. Onder leiding van Ken Veerman willen we het cult!-circuit eens nauw onder de loep nemen. Na een stevige opstart is het vandaag tijd om naar de toekomst van het circuit te kijken.  Waar is er inhoudelijk nood aan? Welke strategische stappen moeten we nog nemen als netwerk? Hoe moeten de volgende jaren van het cult!-circuit eruitzien?

Ben jij een geëngageerde muziekprogrammator die mee wil praten over het cult!-circuit? Benieuwd hoe de kerngroep achter de schermen werkt? Schrijf je dan in om deel te nemen.

voor wie?

Voor deze bijeenkomst zoeken we geëngageerde muziekprogrammatoren die zich eenmalig mee aan de strategietafel willen zetten samen met de kerngroep. We verwachten een actieve deelname aangezien we ieders stem willen horen.

planning

maandag 5 februari
10u00-14u30

Bring your own lunch (of haal er eentje in de pauze)

praktisch

Jullie zijn welkom in de kantoren van cult! in de Cellebroersstraat 16B, 1000 Brussel.

Voor de pendelaars: het kantoor van cult! ligt op 5 minuten wandelen van het Centraal station.