Save the date: op 14 maart organiseren cult!, VI.BE en de stuurgroep een kersvers cult!-circuit: eentje over de zakelijke aspecten van het programmeren. Iedereen die iets doet met muziek(programmatie) is welkom in zaal Eldorado in Grimbergen.

wat?

Het cult!-circuit is er om uit te wisselen, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Het thema wordt telkens bepaald vanuit de stuurgroep van cultuurhuizen. Dit keer buigen we ons over de zakelijke aspecten van het programmeren door uit te wisselen, elkaars praktijken te leren kennen en de blik van een expert uit of naast onze sector te horen. We nemen deze keer costings en de facetten van het onderhandelen onder de loep. Onze host van de dag is Wim Meert (muziekprogrammator & directeur Cc Strombeek Grimbergen). We kunnen bovendien rekenen op de inzichten van gastspreker Robbie Boi (zakelijk verantwoordelijke Kunstencentrum Kaap).

voor wie?

Het cult!-circuit is er voor iedereen die muziek programmeert in een cultuurhuis en die lid is van het netwerk van cult!. We richten ons op hedendaagse muziekprogrammatie en thema’s die hiermee verbonden zijn.

planning
 

12u00-12u15 welkom door host Wim Meert

12u15-13u00 spaghetti lunch

13u00-14u00 gesprekstafels: zakelijke aspecten van programmeren

14u00-14u30 uitwisseling gesprekstafels & pauze

14u30-15u30 te gast: Robbie Boi

15u30-16u30 wrap-up & drankje

praktisch

Jullie zijn welkom in zaal Eldorado, Kerkstraat 251, 1851 Grimbergen.

Voor de pendelaars: in station Vilvoorde neem je aan perron 1 bus 261 om 12u tot de bushalte 'Humbeek Benedestraat' (reistijd: 20 minuten). Voor wie dat wenst wordt er pick-up georganiseerd tussen het station van Vilvoorde en zaal Eldorado, geef dat zeker aan bij je inschrijving.