Save the date: op 24 november organiseren cult!, VI.BE en de stuurgroep opnieuw een cult!-circuit: eentje over de positie van cultuurhuizen in het landschap, de band met boekingskantoren en managers, en hoe je het best een zakelijke relatie uitbouwt. Iedereen die iets doet met muziek(programmatie) is welkom in CC De Ster in Willebroek.

wat?

Het cult!-circuit is er om uit te wisselen, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Het thema wordt telkens bepaald vanuit de stuurgroep van cultuurhuizen. Dit keer buigen we ons over de zakelijke houding van een cultuurhuis door uit te wisselen, elkaars praktijken te leren kennen en de blik van een expert uit de marge van onze sector te horen. Gastspreker van dienst is Roel Vergauwen (sectorwerking & international relations bij VI.BE).

voor wie?

Het cult!-circuit is er voor iedereen die muziek programmeert in een cultuurhuis en die lid is van het netwerk van cult!. We richten ons op hedendaagse muziekprogrammatie en thema’s die hiermee verbonden zijn.

planning
 

12u00-12u45 bring your own lunch

12u45-12u50 welkom & agenda

12u50-13u05 wie is ons gastcultuurhuis?

13u05-14u00 uitwisseling & discussie positie in het veld en zakelijke onderhandeling

14u00-14u10 koffiepauze

14u10-16u00 te gast: Roel Vergauwen (VI.BE) & nabespreking

 

praktisch

Jullie zijn welkom in Huis van de Vrije Tijd site De Schalk, stadionlaan 2A, 2830 Willebroek.

Voor de pendelaars wordt er een pendelbusje ingelegd tussen het station van Willebroek en de locatie van het cult!-circuit. Reizigers die aankomen om 11u53 of 12u53 (via Mechelen) en om 12u06 (via Sint-Niklaas) worden rechtstreeks naar de locatie gebracht.