Op 9 juni is het weer zover: de tweede bijeenkomst van het cult!-circuit in CC De Factorij in Zaventem. Een dag speciaal voor muziekprogrammatie binnen het netwerk van cult! in samenwerking met VI.BE.

Op de tweede editie van het cult!-circuit nodigen we jullie opnieuw uit om uit te wisselen, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Dit keer staat nog een deel van agenda open want we geven jullie graag de kans om het programma een richting te geven. Via het inschrijvingsformulier kunnen jullie aangeven welke onderwerpen momenteel hoog op jullie agenda staan, of waar jullie graag in de toekomst meer aandacht aan willen schenken. De topics werden door jullie aangereikt in De Grote Post, op de lancering van het cult!-circuit.

Daarnaast geven we opnieuw wat ruimte voor het cultuurhuis waar we te gast zijn, nodigen we een externe spreker uit en maken we tijd om uitgebreid uit te wisselen over het hete hangijzer van de dag.

voor wie?

Iedereen uit het netwerk van cult! die bezig is met hedendaagse muziekprogrammatie kan aansluiten, ook als je eerder niet aanwezig was bij vorige afspraken van het cult!-circuit.

programma

Jullie zijn welkom vanaf 12u om samen met de stuurgroep, cult! en VI.BE te lunchen (bring your own lunch). Om 13u gaan we van start met de dag, we ronden af om 15u30. Via het inschrijvingsformulier kunnen jullie laten weten welke topics voor jullie het meeste spelen.