Hoera: het cult!-circuit ziet binnenkort het eerste levenslicht! Ben jij programmator niet-klassieke muziek? Organiseerde jij graag events en initiatieven die buiten de lijntjes kleuren van een traditionele programmatie? Broed je op heel wat goesting om met je collega’s over je expertise te praten? Of wil je net inspiratie opdoen om de kneepjes van het vak te finetunen? Dan nodigen we jou graag uit op 31 mei om 14u om aan te sluiten bij onze startvergadering van het cult!-circuit.

Vanuit cult! en VI.BE zochten we naar een plek waar initiatief, expertise en uitwisseling kan ontstaan voor mensen binnen niet-klassieke muziekprogrammatie. Om er samen te denken over de grote vraagstukken die om de hoek staan, om zich te nestelen in thema’s die gaan over digitalisering, talentonwikkeling en speelkansen en om bovendien de projecten van VI.BE, zoals De Week van de Belgische Muziek en Lokale helden, te ontdekken. Zeker niet vergeten: schrijf alvast 30 april 2022 in je agenda voor de volgende editie Lokale Helden 22.

Nu zoeken we enkel nog een crew waarmee we aan de slag kunnen. Eentje met pit, ambitie en vooral: passie in hun vak. Ben jij wat er nog ontbreekt op de rider van het cult!-circuit? Schrijf je dan in via onderstaande link.