We vergaderen **LIVE** in Mechelen op vrijdag 12 januari 2024 om 10u. We verzamelen in de Stadschouwburg van in Mechelen - Keizerstraat 3 - 2800 Mechelen (alvast nen dikke merci aan de ploeg daar om ons te ontvangen!). Aansluitend kan je naar de voorstelling Beetje bang voor niks van Tg Misschien, in het kader van Eigen Kweek om 13u30.

Omdat de kerngroep klein is en wij de prospectiebesprekingen relevant willen houden, zouden we jullie hartelijk willen oproepen om input te geven. Graag vestigen we jullie aandacht op het bestaan van de prospectielijst . Daar kan je aangeven welke voorstellingen je hebt gezien. Op basis daarvan proberen we een relevante selectie te maken. Heb je geen toegang tot de lijst? Geef een seintje via fien@cult.be.

Omdat we meerstemmigheid ook hoog in het vaandel dragen, bij deze ook een warme oproep om je spontaan aan te melden om een prospectie van de voorstelling die je hebt gezien te presenteren aan collega's. Anders doen we steeds beroep op dezelfde mensen (waarvoor veel dank dat jullie dat altijd willen doen, hartje hartje).

Onthaal vanaf 9u30 met koffie

Op de AGENDA vanaf 10u

  1. Intro + verwelkoming
  2. Inhoudelijk gedeelte
    - verslag groepje film secundair
    - verslag groepje jong publiek
  3. Varia > korte maar krachtige puntjes
  4. Prospecties (ca. 1u30 van de vergadering)
    We willen opnieuw vragen om regelmatig de prospectielijst in te vullen wat je zag, de lijst vind je voortaan enkel op de Google Drive. Aanvullen doe je in tabblad 2023-2024. Graag spontane aanmeldingen voor prospectiebesprekingen mailen naar de kerngroep. Het lijstje van de voorstellingen die we bespreken zullen we pas last minute maken op basis van de input in de lijst.

We ronden de vergadering af rond 12u30. Wie tijd heeft kan samen met de collega's nog lunchen, gedachten uitwisselen, bijkletsen...

Geniet van de vakantie!