Binnenkort is het eindelijk terug zover, onze collegadag. Op donderdag 28 april verwachten ze ons in het nieuwe cultuurhuis EMotia te Erpe-Mere.
Het volledige programma volgt nog.

Tijdens de 3e inspiratiedag gaan we samen met collega's dieper in op ventilatie en luchtzuivering. Nu corona aan de uittocht begonnen is, is het duidelijk dat ventilatie een vaste waarde in onze werking zal worden. De nieuwe wetgevingen en richtlijnen kunnen we allemaal nalezen maar hoe ga je daarmee nu aan de slag? Hoe zorg je dat je zaal van propere lucht wordt voorzien of hoe kan je zorgen dat je toch op volle capaciteit terug kan werken?

het programma

12u: gezellige babbellunch met broodjes

13u30: Pieter Bolle (ventilatie-expert FOD WASO) komt praten over binnenluchtkwaliteit en de theoretische kant van het ventilatieverhaal

Na een korte pauze verwelkomen we Hans Rouquart van Stadschouwburg Kortrijk die zijn traject komt bespreken.

16u30: voorzien einde

Voor wie is deze collegagroep? Voor iedereen die een technisch leidinggevende functie heeft binnen de culturele sector; theatertechnici, toneelmeesters, productieleiders, technisch directeurs, tourmanagers... 

Doel van de opleiding? In de collegagroep kijken we verder dan onze technische taken. Zo deden we al een sessie rond teammanagement en eentje rond duurzaamheid. We bespreken telkens onderwerpen die niet vakspecifiek zijn maar die je wel helpen om je capaciteiten als teamleider te vervolledigen. 

Prijs inschrijving: € 35