aansprakelijkheid na corona

laatst aangepast

#beleid #zakelijk #publiek

Kan iemand zomaar een claim indienen wanneer zij/hij ziek wordt na het bijwonen van een door jou georganiseerde activiteit? Wie kan verantwoordelijk gesteld worden? Kan je als organisatie verantwoordelijk gesteld worden als je alle maatregelen en verplichtingen opvolgt?

In samenwerking met IC Verzekeringen stelde onze partnerorganisatie Scwitch een FAQ op met betrekking tot aansprakelijkheid bij het herstarten van jullie activiteiten in coronatijden.

In de FAQ vind je heel antwoorden op vragen rond de heropstart van de activiteiten, vormingen, evenementen. Zo kan je aan de slag, rekening houdend met de voorwaarden en verplichte maatregelen.

Naar de FAQ

cult! vzw is zorgvuldig als het gaat om informatie en antwoorden die het zelf geeft of die het krijgt van experten en partners op wie het een beroep doet. cult! streeft er naar steeds zo goed en correct mogelijke info te geven. cult! kan echter niet garanderen dat de informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kan er aan de informatie op deze website en aan eventueel advies  per mail of telefoon geen rechten worden ontleend.